Cnc Router

CNC ROUTER İLE ALÜMİNYUM İŞLEME

cnc router alüminyum

CNC ROUTER İLE ALÜMİNYUM İŞLEME

 

Özdemir Makina olarak bugün sizlere Cnc Routerlar İle Alüminyum İşleme Hakkında Bazı Bilgiler Vereceğiz.

Biliyorsunuzki Çoğu Mini Cnc Router’lar Ahşap ve Plastik Kesim İşleme İçin Yapılıyor.Bu yüzden Sert Malzemeler ve Alüminyum İşleme İçin Yeterli Güçte Ve Uygunlukta Olmuyor. Tamda Bu Sırada Özdemir Makina Olarak Sizler İçin Alüminyum İşleme Yapabilen Kendisine Hayran Bırakan Robust Serimizi Aramıza Kattık. İşte Tamda Kanayan Yaranız Olan Alüminyum İşleme İçin Robust Serimiz İle Dilediğiniz Gibi Alüminyum İşleme Yapabilirsiniz.

ALÜMİNYUM İŞLEYEN MİNİ CNC ROUTER ROBUST SERİSİ

 

Özdemir Makina Müşterilerini Herzamanki Gibi Sektöründe İleriye Götürmeye Devam Ediyor.

Biliyorsunuzki Mini Cnc Router’lar Yapı Olarak Sert Malzemelerde Çok Geride Kalıyordu. Özellikle Alüminyum Konusunda Müşterilerimizin Tam Olarak İstediği Titreşimi en iyi şekilde izole edilmiş bir hassas modelimiz İle Hız Kesmeden İlerlemelerini Ve İstedikleri Hassaslıkta İşleme olanağı sunan Robust Serisi Sizlerle Buluşuyor.

Özdemir Makina olarak Tecrübelerimiz , Hassas Üretim Aşaması Ve Montaj Aşaması tekniklerimiz ile Sektörde Türkiyenin Cnc Router İmalatçısı Olarak Sizlere En İyi Şekilde Teknik Desteği Vermeyi ve Yedek Parça Temininde Kesintisiz Hizmet Vermeye Devam Ediyoruz.

Aşağ

ıdaki Videoda Makinalarımızın İşleme Videolarını Görebilirsiniz

Bildiğiniz gibi Alüminyum İşlemede En Önemli Noktalardan Birisi Yüzey Kalitesidir.Yüzey Kalitesi İçin Makinanızın Eksenlerinin Dikliği Çok Önemlidir. Makina Montajının Özel Ölçüm Ve Teknikler İle Minimum Hassasiyette Montaj Bölümünden Çıkması Gerekmektedir. Müşterilerimizin Bu Sıkıntıları Yaşamaması Adına Özdemir Makina olarak Tüm Süreç Çalışanlarımız Tarafından Titiz ve Hassas Şekilde Yürütülmektedir.

 

Alüminyum İşlemede Tercih Edilmesi Gereken Takımlar

Özdemir Makina | Türkiye'nin CNC Router Üreticisi

Cnc Router’larda Alüminyum Malzemeler’de Düzgün Ve Pürüzsüz Yüzey İçin Kullanılması Gereken Takımlarda Başlıca Üç Ağızlı Alüminyum Frezeler Gelir.

  • Alüminyum malzemeler için genel olarak hem malzemenin hem de takımın kimyasal yapısını azaltabilen semente karbürden üretilmiş olan 3 ağızlı parmak frezeler tercih edilir. CNC Router takım üreticileri alüminyum malzemelerin işlenmesi için özel olarak tasarlanmış bir dizi freze takımına sahiptir.
  • Alüminyum işleme için kullanılıyor olan frezeler keskin oldukları için alüminyum malzemelerin işlenmesindede daha iyi sonuçlar verebilirler.
  • Alüminyum malzemelerin işlenmesinde kesme parametreleri ve soğutma suyu önemli ve büyük bir öneme sahiptir.
  • Genel Olarak Yüksek Devirli frezeler alüminyum malzemelerin İşlenmesinde Kullanılır.
  • Alüminyum alaşımlı malzemeleri işlerken büyük bir eğim açısı seçmeye dikkat etmek, talaş alanını arttırmak ve Yapışma,sıvama sorununu azaltır ve yararlı olur.
  • Ayrıca Alüminyum İşlerken Soğutma Sıvısı İle Kesim Yapmak Yüzeyler İçin Önemli Kriterlerdendir.

 

 

İşini iyi yapmak kazancının karşılığı değil Karakterinin yansımasıdır.

TÜRKİYENİN CNC ROUTER İMALATÇISI ÖZDEMİR MAKİNA

Sektörünüz Hakkında Makina Seçimi İçin Ve Stok Durumu İçin Her Zaman Arayabilirsiniz.

Listeye geri dön

İlgili gönderiler